Στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο βιβλιοπωλείο «Βιβλιοτρόπιο» θα βρεθεί ο συγγραφέας και εκπαιδευτικός Βαγγέλης Ηλιόπουλος, με αφορμή το νέο του βιβλίο «Ο Αληθινός Τρικεράτωψ φοβάται;». Ο κ. Ηλιόπουλος θα βρίσκεται στο Αγρίνιο το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Καζαντζή 25, τηλ.: 26410 21454), όπου θα γίνει και ένα βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς.

Στις 12:00 το μεσημέρι, για παιδιά, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου από τον συγγραφέα.

«Το σχολείο για τον Πάρη έχει γίνει μαρτύριο. Κανείς δεν τον παίζει, κανείς δεν τον έχει φίλο. Μέχρι που συναντά τον Αληθινό. Αυτός θα τον βοηθήσει να αλλάξουν οι σχέσεις στην παρέα. α είναι αληθινός ο Αληθινός ή απλώς ο Πάρης ανακάλυψε τη δύναμη που έκρυβε μέσα του;

Στις 3:00 το μεσημέρι, για εκπαιδευτικούς, θα γίνει βιωματικό σεμινάριο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού, αλλά και να πειραματιστούν με τρόπους που θα βοηθήσουν τα παιδιά να μιλήσουν για το θέμα, να ενημερωθούν, να αντιδράσουν, να το αντιμετωπίσουν. Στο πλαίσιο της σχολικής τάξης και με σύμμαχο ένα βιβλίο μπορούμε να χτίσουμε σχέσεις κατανόησης, αγάπης και σεβασμού.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται για το σεμινάριο, να αποστείλουν το όνομά τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με έναν από τους εξής τρόπους:
1) Στο email [email protected]
2) Mε SMS στο κινητό 6948071298
3) Καλώντας στο 2641021454.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος