Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίων, συγγραφείς των οποίων είναι Εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00 στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου (πρώην Τράπεζα της Ελλάδος).

Τα βιβλία που θα παρουσιαστούν είναι:

1)«Δύσβατα Μονοπάτια» του Νίκου Βέντζη, Εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής που υπηρετεί στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρού. Το βιβλίο είναι ταξιδιωτικό οδοιπορικό στην Ιστορία της Ηπείρου και της Ευρυτανίας και γι’ αυτό θα μιλήσει ο Συγγραφέας Σταύρος Σταυρίδης.
2)«Ο Δρόμος για την Κόλαση» της Κατερίνας Θεοδώρου, Δασκάλας που υπηρετεί στο Δημοτικό Σχολείο Αστακού. Το βιβλίο είναι μυθιστόρημα μυστηρίου με πολλές αποκαλύψεις και ανατροπές και γι’ αυτό θα μιλήσει η Φιλόλογος-Συγγραφέας Ευσταθία Γαλάνη.
3)«Τα Δημοτικά σχολικά κτήρια του Νομού Αιτωλοακαρνανίας», του Θεόδωρου Τσιλίκα, Δασκάλου και Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Αιτωλ/νίας. Το βιβλίο είναι ενδελεχής μελέτη και καταγραφή των Σχολικών Διδακτηρίων των Δημοτικών Σχολείων του Νομού μας διαχρονικά. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Αρχιτέκτονας Ευστάθιος Τσούκαλος.

Την εκδήλωση συντονίζει η κ. Μαρία Κουρκούνη.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος