Οι εκδόσεις Aιτωλοακαρνανικός Τύπος μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους βιβλίο με τίτλο «ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» του συγγραφέα Διονύση Μπερερή. Πρόκειται για μία πολυτελή έκδοση 296 σελίδων, που συνοδεύεται από ανέκδοτες φωτογραφίες και αναφέρεται για πρώτη φορά στη ζωή, την ιστορία και τα έργα όλων όσοι πέρασαν από το Δημαρχιακό θώκο της ιστορικής πόλης του Μεσολογγίου, από το 1836 μέχρι και σήμερα.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 7 μ.μ. στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης – Μουσείο Διέξοδος, στο Μεσολόγγι με ομιλητές τους: Σπ. Βλαχόπουλο, καθηγητή της Νομικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών, Μ. Κοτίνη δικηγόρο και Π. Σόμπολο, δημοσιογράφο, πρ. πρόεδρο ΕΣΗΕΑ.

Ακολούθως θα παρουσιαστεί και στην Αθήνα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου), με ομιλητές τους: Σπ. Βλαχόπουλο, καθηγητή της Νομικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών, Π. Σόμπολο, δημοσιογράφο, πρ. πρόεδρο ΕΣΗΕΑ και Β. Ταλαμάγκα, δημοσιογράφο, Γεν. Δ/ντή Ειδήσεων της ΕΡΤ.

Τον συντονισμό των δύο εκδηλώσεων θα έχει ο Π. Κοντός, αν. καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πληροφορίες δίδονται από τον κ. Ηλία Ζαπαντιώτη, τηλ.-fax: 210 6143931, κινητό 697 4977761 και e -mail: [email protected]

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος