Οι Όψεις του Φανταστικού ξεκίνησαν από το 2011 θέλοντας να δημιουργήσουν έναν πανελλαδικό θεσμό για την λογοτεχνία του φανταστικού και να δημιουργήσει τις βάσεις για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα.

Το ερχόμενο Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016, από τις 19:00, οι Όψεις του Φανταστικού «έρχονται» στην Αμφιλοχία και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας, στον 1ο όροφο, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων σε μία εκδήλωση που γίνεται υπό την αιγίδα του ΚΕΚΑΔΑ Αμφιλοχίας όπου θα παρουσιαστούν πέντε βιβλία.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνουν κληρώσεις με πλούσια δώρα, ενώ θα διατίθενται προς πώληση όλα τα βιβλία του εκδοτικού, ενώ θα υπάρχει διαθέσιμο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό των Εκδόσεων «Συμπαντικές διαδρομές».

Πρόγραμμα της εκδήλωσης:

19:00 Παρουσίαση του βιβλίου «Όταν εκείνη ζωγράφιζε το φως» της Λιλής Χελιώτη. Θα μιλήσει η συγγραφέας.

19:20 Παρουσίαση του βιβλίου «Όνειρο» της Σοφίας Ζαρκαλή. Θα μιλήσει η συγγραφέας.

19:40 Παρουσίαση των βιβλίων «Ένοχα μυστικά» και «Ένοχο χάδι» της Ρέας Καλογερογιάννη. Θα μιλήσει ο εκδότης Γιώργος Σωτήρχος. Θα διαβάσει η Νένα Μπούρα.

20:00 Παρουσίαση του βιβλίου «Οι προφήτες με τα λυπημένα μάτια» του Γιώργου Μπιλικά. Θα μιλήσει ο συγγραφέας.

20:20 Παρουσίαση του βιβλίου «Στην ανέμη τυλιγμένη» Συλλογή Ελληνικού Παραμυθιού. Στην παρουσίαση θα μιλήσουν για το βιβλίο:
Θα χαιρετήσει ο εκδότης Γιώργος Σωτήρχος.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει η συγγραφέας Νένα Μπούρα.
Θα αφηγηθούν παραμύθια η Ερμιόνη Τσούμα και η Ευγενία Στροφύλλα.
Θα μιλήσουν και θα χαιρετήσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι συγγραφείς της συλλογής.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος