Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (8/9) στον πεζόδρομο της Ηλία Ηλιού, ο ΑΟ Αγρινίου παρουσίασε τη φανέλα του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην εκδήλωση που παρουσιάστηκε από το δημοσιογράφο Γιώργο Παπαϊωάννου το «παρών» έδωσαν όλα τα μέλη του Συμβουλίου, το προπονητικό τιμ της ομάδας, όλοι οι παίκτες και η διευθύντρια marketing της Vivechrom που στηρίζει την ομάδα και τη φετινή χρονιά.

Καλεσμένοι στην εκδήλωση και τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος Μιχάλης Κακιούζης, ο πρώην shooting guard της Εθνικής μας Νίκος Χατζής και ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας ο κ. Βασίλης Νικάκης. Τον Μιχάλη Κακιούζη βράβευσε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, τον Νίκο Χατζή η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Χριστίνα Σταρακά και τον κ. Βασίλη Νικάκη ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Ροκοπάνος. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ. Νικόλαος Γκρίζης και Κωνσταντίνος Καλαντζής.

Το Δ.Σ. της ομάδας «ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης Butter, il nove, passerella και Αύλιον που φιλοξένησαν την εκδήλωση, τη Δημοτική Αρχή, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τους επίσημους προσκεκλημένους και φυσικά όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση».

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση (Photo-Right: Thomas Pappas):

Προπόνηση των Ακαδημιών με Κακιούζη και Χατζή

Ο Μιχάλης Κακιούζης και ο Νίκος Χατζής πριν από την εκδήλωση παρουσίασης της φανέλας πήγαν στο ΔΑΚ Αγρινίου και στην προπόνηση των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας και ο πρώην μεγάλος σουτέρ της Εθνικής μας, μίλησαν με τους μικρούς αθλητές του Συλλόγους και με γονείς, ενώ είχαν και συζητήσεις με τον προπονητή των Ακαδημιών μας Δημήτρη Μήτσου και τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Ροκοπάνο. Η προπόνηση έγινε με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με την Α.Ε.Κ. σε επίπεδο Ακαδημιών και οι δύο ομάδες θα είναι σε συνεχή επαφή όσον αφορά τη λειτουργία των Ακαδημιών και τη γενικότερη ανταλλαγή ιδεών στο κομμάτι αυτό.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος