Έως 13 Σεπτεμβρίου

Μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου συνεχίζονται οι εγγραφές των μαθητών στις ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του ΟΑΕΔ, μετά την παράταση που ανακοινώθηκε απ’ τον Οργανισμό.

Η φοίτηση στις ΕΠΑ.Σ διαρκεί δύο χρόνια (4 εξάμηνα) και οι μαθητές τοποθετούνται σε θέσεις μαθητείας που έχουν ήδη εξασφαλιστεί. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης αμείβονται με 21,78 ευρώ ανά ημέρα κι έχουν πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι κάτοχοι τουλάχιστον Ενδεικτικού Α’ Τάξης Λυκείου και ηλικίας έως 23 ετών.

Ο ΟΑΕΔ αναπτύσσει προγράμματα μαθητείας σε 30 σύγχρονες ειδικότητες άμεσα συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας και την αναπτυξιακή προοπτική της κάθε περιοχής. Εφαρμόζεται το διττό σύστημα εκπαίδευσης, με πρόγραμμα που εξελίσσεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων και Μαθητεία σε επιλεγμένες επιχειρήσεις.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr και στις κατά τόπους ΕΠΑ.Σ.

Οι ειδικότητες στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Αγρινίου

Στην Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας Αγρινίου του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2019-2020 θα λειτουργήσουν οι εξής ειδικότητες:

-Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών
-Κομμωτικής Τέχνης
-Τεχνιτών Μηχανών & Συστημάτων Αυτοκινήτου
-Τεχνίτες Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών
-Τεχνιτών Αερίων Καυσίμων (φυσικού αερίου)
-Τεχνιτών Μεταλλικών Κατασκευών

Αιτήσεις υποβάλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Γραμματεία της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Αγρινίου του ΟΑΕΔ (Διεύθυνση: Εθνική Οδός Αγρινίου – Αμφιλοχίας Τ.Κ. 30100 Αγρίνιο). Τηλ: 26410 21630, 26410 55314, 26410 29987.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος