Περιοδείας συνέχεια για τον κ. Παπαναστασίου

Αγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Καστανούλα, Κερασιά, Σιτόμενα και Σκουτερά, Καμαρούλα και Άγιος Νικόλαος ήταν οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις».

Ο κ. Παπαναστασίου, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών, παρουσιάζοντας όλες τις παρεμβάσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας της Δημοτικής Αρχής.

«Η επαφή μας με τους πολίτες είναι καθημερινή, έχοντας ως κοινό στόχο την αναβάθμιση των περιοχών. Δεν σταματάμε εδώ συνεχίζουμε με την αμέριστη υποστήριξη τους και με καινούρια δύναμη και ορμή, χωρίς υπαναχωρήσεις στον υψηλό στόχο που μαζί βάλαμε για την πόλη μας. Όλοι μαζί για να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε» σημείωσε ο κ. Παπαναστασίου.

Επίσκεψη στη Ρίγανη

Το πρόγραμμα περιοδείας του κ. Παπαναστασίου συνεχίστηκε με επίσκεψη σε Ρίγανη, Γουριώτισσα, Όχθια, Κυψέλη και Στράτο, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019.

«Συνεχίζουμε τις επαφές μας στα χωριά του Δήμου αισθανόμενοι την ανάγκη να ακούμε και να καταγράφουμε τις ανάγκες των κατοίκων, όπως εξάλλου πράττουμε από την πρώτη στιγμή της θητείας μας. Η αποκέντρωση και η στόχευση αναβάθμισης του επιπέδου ζωής και της καθημερινότητας των συνδημοτών μας αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Αγιασμός του πολιτικού γραφείου

Παρουσία υποψηφίων του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή –Τόπος να ζεις Γιώργος Παπαναστασίου» τελέστηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 ο αγιασμός του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπαναστασίου, στην πλατεία Παναγοπούλου 1.

Ο κ. Παπαναστασίου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη: «Τα τελευταία χρόνια μαζί πετύχαμε πολλά. Σχεδιάσαμε οραματικά το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας. Νοικοκυρέψαμε το Δήμο ξεπληρώνοντας τις υποχρεώσεις του χθες. Τολμήσαμε και πολεμήσαμε νοοτροπίες δεκαετιών. Δώσαμε λύσεις με έργα σε χρονίζοντα και πιεστικά προβλήματα. Στέκομαι απέναντι σας και νιώθω υπερηφάνεια γιατί μπορώ να σας πω ότι εργαστήκαμε σκληρά για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Πάμε δυνατά για τη δεύτερη νίκη, για τη δεύτερη θητεία μας. Ζητώ ισχυρή εντολή για να ολοκληρώσουμε το έργο μας».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος