Περισσότερες από 27 θέσεις εργασίας είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα σε επιχειρήσεις ή σε ιδιώτες στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή.

Ζητούνται μεταξύ άλλων ψυχολόγος, barista, κοπέλα για telesales, πωλητές και πωλήτριες, σερβιτόροι και σερβιτόρες, τυλίχτρια και τυλιχτής σε fast food, ψήστης, τηλεφωνήτριες, εξωτερικοί συνεργάτες, λαντζιέρα, εκπρόσωπος πωλήσεων, διανομείς, γραμματέας, καθηγήτρια και τεχνικός συστημάτων ασφαλείας. Οι θέσεις, μαζί με σχετικές πληροφορίες επικοινωνίας, είναι δημοσιευμένες στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Αναγγελία«, η οποία κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (17/3) στα περίπτερα όλου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Στην έκδοση αυτή μπορείτε ακόμη να βρείτε πληροφορίες για θέσεις εργασίας που ανοίγουν στο Νοσοκομείο Αγρινίου, την ΕΛΕΠΑΠ, τα Δικαστήρια και τις Δικαστικές Υπηρεσίες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Θυμίζουμε ότι κάθε Παρασκευή η εφημερίδα «Αναγγελία» κυκλοφορεί στα περίπτερα με το πληρέστερο ένθετο μικρών αγγελιών, όπου μπορείτε να βρίσκετε μικρές αγγελίες εργασίας και όχι μόνο.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος