Πασχαλινό ποδοσφαιρικό τουρνουά στις 20 Απριλίου

Πασχαλινό τουρνουά των ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Ελπίδες Αγρινίου, ΠΑΟΚ Καλυβίων και της ομάδας «Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνεται στο Αγρίνιο, το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 (16:00-18:00), για την ενίσχυση της Ημερήσιας Φροντίδας στα Καλύβια Αγρινίου.

Σκοπός της διοργάνωσης, εν όψει μάλιστα των εορτών του Πάσχα, είναι να γίνει γνωριμία των μικρών αθλητών με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τις δράσεις του και να υπάρξει από τους φιλάθλους η έμπρακτη στήριξή τους στο έργο της Ημερήσιας Φροντίδας.

Το τουρνουά θα είναι στα πλαίσια της αθλητικής παιδείας και του «ευ αγωνίζεσθε», με σκοπό την διαπαιδαγώγηση των συμμετεχόντων στους ποδοσφαιρικούς κανόνες. Για το λόγο αυτό δεν θα υπάρχει νικήτρια ομάδα. Ο χώρος διεξαγωγής θα είναι στις εγκαταστάσεις της ομάδας των Ελπίδων στο Αγρίνιο.

Για την στήριξη των δράσεων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα υπάρχει κουμπαράς κατά τη διεξαγωγή του τουρνουά.

«Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να ενισχύσουν με την παρουσία τους την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία των αθλητικών σωματείων αλλά και τον κοινωνικό σκοπό για το οποίο διοργανώνεται» αναφέρουν οι διοργανωτές στο σχετικό τους κάλεσμα.

ΠΗΓΗ

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος