Υπερήφανη εκπροσώπηση για το Αγρίνιο και την Ελλάδα από τη νεαρή χορεύτρια

Την 6η θέση παγκοσμίως στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία της Salsa Soloist Girl Junior κατέκτησε η 13χρονη Νεφέλη Κάτρη στο Ορλάντο της Αμερικής, συμμετέχοντας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Χορού Λάτιν. Η νεαρή χορεύτρια παραβρέθηκε στην Αμερική με την καθηγήτρια της Ελένη Πίσιου, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα και την πόλη του Αγρινίου.

Με την συγκλονιστική εμφάνιση της και την άψογη εκτέλεση της χορογραφίας της, κατάφερε να κερδίσει όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά το θαυμασμό και την εκτίμηση των εκπροσώπων μεγάλων σχολών παγκοσμίως. Κατόρθωσε να περάσει στον τελικό με πολύ δύσκολο ανταγωνισμό και χώρες που έχουν μεγάλη παράδοση στο είδος. ΗΠΑ, Αργεντινή, Κολομβία, Χιλή, Περού και πάρα πολλές άλλες χώρες με κοινό εκατοντάδων θεατών και συμμετοχή από αθλητές- χορευτές που προκρίθηκαν για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό από όλες τις χώρες του κόσμου.

Η Νεφέλη έχει ξεκινήσει χορό στη Σχολή Χορού Dance Academy Αγρινίου από την ηλικία των 3 ετών, όπου και εξακολουθεί να εκπαιδεύεται σε κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο, σύγχρονο χορό, hip hop, latin με πολύ εργατικότητα, δημιουργικότητα, φαντασία και φυσικά αγάπη για το χορό…!

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή της Νεφέλης στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Χορού Λάτιν:

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος