Αλλάζουν όψη τα σούπερ μάρκετ «Βερόπουλος» σε όλη την Ελλάδα, που θα μετονομαστούν σε «My Market». Θα πάρουν δηλαδή το σήμα που έχουν όλα τα καταστήματα που ανήκουν στην οικογένεια Παντελιάδη, η οποία μετά την ολοκλήρωση του πλάνου αυτού θα διαθέτει 250 καταστήματα λιανικής πώλησης, 46 αποθήκες χονδρικής διάθεσης προϊόντων και 9.000 εργαζομένους.

Στόχος του ομίλου είναι ως το 2018 ο τζίρος του να φθάσει στα 1,5 δις ευρώ, ενώ ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την ανακαίνιση όλων των καταστημάτων. Κάτι τέτοιο θα γίνει και στα δύο καταστήματα στο Αγρίνιο, αφού η ανακαίνιση θεωερίται απαραίτητη και για την προσπάθεια επαναπροσέγγισης των καταναλωτών.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι αναμένεται να κλείσουν 19 μικρά καταστήματα του ομίλου που εκτιμάται ότι δεν έχουν επαρκή τζίρο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν κάποιο από αυτά είναι του Αγρινίου. Η εταιρεία από την άλλη διαβεβαιώνει πως οι εργαζόμενοι των καταστημάτων που θα κλείσουν θα απορροφηθούν σε άλλα καταστήματα του ομίλου.

Το σχέδιο αναδιάρθρωσης του Ομίλου άλλωστε παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Metro κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «ο σχεδιασμός προβλέπει την πρόσληψη 1.000 επιπλέον εργαζομένων, ενώ στην πλήρη ανάπτυξή της η εταιρεία θα απασχολεί πάνω από 10.000 άτομα».

Εντός του 2016 άλλωστε η Metro σχεδιάζει την ίδρυση 9-10 καταστημάτων «My Market» (λιανικής), καθώς και δύο καταστημάτων cash & carry (χονδρικής). Τα καταστήματα λιανικής σχεδιάζεται να λειτουργήσουν σε Χαλάνδρι, Ανάβυσσο, Μέγαρα, Αγρίνιο, Πρέβεζα και Θεσσαλονίκη, ενώ τα καταστήματα χονδρικής σε Θεσσαλονίκη και Φιλιατρά.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος