Παραδοσιακές φορεσιές για την 25η Μαρτίου

Δύο παραστάσεις στο Παπαστράτειο από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας έρχεται για 8η χρονιά στο Αγρίνιο με το έργο «Πινόκιο» του Carlo Collodi, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πούλη. Θα δοθούν συνολικά δύο παραστάσεις στο Παπαστράτειο Μέγαρο, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου (17:15 και 19:15). Προπώληση εισιτηρίων στο Παπαστράτειο (26410 24767), 7 ευρώ. Στο ταμείο: 9 ευρώ.

Λίγα λόγια για το έργο…

Η πασίγνωστη ιστορία του Πινόκιο. Σε μια θεατρική μεταφορά από το Μικρό Θέατρο Λάρισας. Ο Πινόκιο είναι ο ήρωας που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους. Από την ελεύθερη βούληση και την ανεξαρτησία που του χαρίζεται, καλείται να αποδείξει πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Μέσα από τις διάφορες «προκλήσεις» που συναντά στον δρόμο του, ο μικρός μας φίλος, πρέπει να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ζωής. Οι αστείες καταστάσεις και οι περιπέτειες στην καθημερινότητα του, τον οδηγούν στην απόδειξη πως μόνο με απόλυτη εσωτερική δύναμη γίνονται όλα πραγματικότητα.

Ένα κούτσουρο αποκτά ζωή από την μπλε νεράιδα. Ο Τζεπέτο φτιάχνει μια μαριονέτα και της δίνει το όνομα Πινόκιο. Μπαμπάς και γιος δοκιμάζονται μέρα με τη μέρα να τελειοποιήσουν την ευχή τους και ο Πινόκιο να γίνει ένα κανονικό παιδάκι. Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Carlo Collodi.

Συντελεστές παράστασης

Παίζουν & Χορεύουν οι Ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Τζέισον Κόλινς, Γιώργος Δάσκαλος, Δημήτρης Κατσώνης, Άρης Πλιός.
Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ Σκηνικά-Κοστούμια: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Δημόσιες Σχέσεις: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ. Σχεδιασμός Φωτισμών: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ
Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. Διασκευή: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
Ηλεκτρονική Προπώληση: VIVA.GR
Κινησιολογία: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ Μουσική Επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος