Συγκεντρώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης εν όψει Δημοτικών Εκλογών

Σε συγκεντρώσεις σε Παραβόλα, Παναιτώλιο και στην περιοχή του Πάρκου στο Αγρίνιο μίλησε τις προηγούμενες μέρες ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ταυτόχρονα χαιρέτησαν στις συγκεντρώσεις ο Χρήστος Καμζέλας, υπαστυνόμος β’ ε.α., υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, η Νατάσσα Κιατίπη, συνταξιούχος εφοριακός, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου.

Ο κ. Παπανικολάου ανέφερε: «Μπροστά στις πολλαπλές εκλογικές μάχες, των ευρωεκλογών, περιφερειακών και τοπικών εκλογών, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που αυτά τα χρόνια σηκώνουμε μαζί τα βάρη που μας φορτώνουν Ε.Ε., κυβερνήσεις και τοπική διοίκηση. Σε όσους δεν θεωρούν δεδομένες τη φτώχεια, την ανεργία, δεν τσιμπάνε στη λογική, σου παίρνω 10 και τώρα προεκλογικά σου δίνω 1. Σε σας που δεν ξεχάσατε όσα χάσαμε τα προηγούμενα χρόνια και τα θέλετε πίσω, διεκδικείτε ζωή με δικαιώματα, με την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών μας αναγκών. Η στήριξη της ‘Λαϊκής Συσπείρωσης’ και του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές είναι η μοναδική και ενιαία απάντηση: ‘τόσο για το σήμερα, όσο και για το δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε, που είναι ο μόνος πραγματικά προοδευτικός’».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Οι τοπικές εκλογές δεν είναι «κάτι άλλο», είναι απόλυτα ενταγμένες στη συνολική πολιτική αντιπαράθεση. Οι Περιφέρειες και οι Δήμοι ήταν, και τώρα με τον “Κλεισθένη” ακόμα παραπάνω, φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί. Προώθησαν και στήριξαν την κερδοφορία επιχειρηματικών ομίλων, θα καλεστούν να σηκώσουν το βάρος από τη μεταφορά αρμοδιοτήτων στους τομείς της Παιδείας, της Υγείας και της Πρόνοιας από το κράτος, κάτι που διασπά τον ενιαίο χαρακτήρα τους και ενισχύει την εμπορευματοποίησή τους». Σε αυτή την κατάσταση και το θεσμικό πλαίσιο, που είναι αποφασισμένο από την ΕΕ και τις κυβερνήσεις: «οι εκλεγμένοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” σε Περιφέρειες, σε Δήμους, και από την θέση της διοίκησης, πήγαν ενάντια σε αυτό το πλαίσιο που δυσκολεύει καθημερινά τη ζωή μας, διεκδίκησαν και πέτυχαν την ανακούφιση των εργαζομένων».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος