Βέβαιος για τη νίκη της παράταξής του εμφανίστηκε ο κ. Σπηλιόπουλος

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε στο Αγρίνιο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ», Κ. Σπηλιόπουλος, το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου 2019, στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Ο κ. Σπηλιόπουλος εξέφρασε την βεβαιότητα πως παράταξή του θα είναι νικήτρια στον δεύτερο γύρο.

Αμέσως μετά την ομιλία του, ο κ. Σπηλιόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το Αγρίνιο έστειλε παντού το μήνυμα της νίκης. Η παρουσία εκατοντάδων πολιτών μας γέμισε δύναμη και αισιοδοξία. Ο στόχος θα επιτευχθεί, για να αλλάξει πορεία η Περιφέρειά μας. Η ώρα έφτασε!»

Ο κ. Σπηλιόπουλος θα μιλήσει επίσης στην Πάτρα την Τετάρτη 22 Μαΐου και στο Αίγιο την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Στο Μνημόσυνο για τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας

Ο κ. Σπηλιόπουλος, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Αγρίνιο, την Κυριακή (19/5) το πρωί βρέθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο, στις εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την γενοκτονία των Ποντίων.

Σε δήλωσή του ο κ. Σπηλιόπουλος αναφέρει τα εξής:

«Τα «100 Χρόνια Ανέσπερης Μνήμης» για τη Γενοκτονία των Ποντίων τιμούμε φέτος και θυμόμαστε όλοι την τραγική μοίρα εκατοντάδων χιλιάδων, οι οποίοι έχασαν τις πατρίδες τους, αλλά όμως διατήρησαν την υπερηφάνεια, την αξιοπρέπεια και την εθνική τους ταυτότητα. Η αγάπη για τις χαμένες πατρίδες και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο πέρασε μέσα στις επόμενες γενιές Ποντίων καθιστώντας τες ένα από τα δυναμικότερα κομμάτια του σύγχρονου Ελληνισμού.

Σήμερα έναν αιώνα αργότερα, από την ημέρα που τέθηκε  σε εφαρμογή το σχέδιο  για την τελειωτική εξόντωση των Ελλήνων σε όλο τον Πόντο, οφείλουμε να γνωρίζουμε και να τιμούμε την ιστορία μας, οφείλουμε να συνεχίσουμε ενωμένοι να δίνουμε τον αγώνα μας για την επιβίωση της ιστορικής μνήμης, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο.

Η ιστορία μας είναι πάνω απ όλα ιστορία αγώνων, θυσίας, προσφοράς, ευθύνης και εθνικής ομοψυχίας απέναντι σε κινδύνους και προκλήσεις.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος