Στο Αγρίνιο η κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη

Στο Αγρίνιο θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Μπροστά», Κώστας Σπηλιόπουλος. Η ομιλία του θα γίνει την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, στις 20:30, στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Παράλληλα, ο κ. Σπηλιόπουλος, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξής του, την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Μαΐου θα περιοδεύσει σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Το πρόγραμμα περιοδείας

Κυριακή 19 Μαΐου 2019 

9:15: Άγιος Κωνσταντίνος Αγρινίου – Παράσταση στο μνημόσυνο για τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας.
11:00: Αμφιλοχία – Δρυμός – Βόνιτσα – Άκτιο – Άγιος Νικόλαος – Πάλαιρος – Μύτικας – Κανδήλα – Αρχοντοχώρι.
20:30: Κεντρική ομιλία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

9:30: Ναύπακτος – Αντίρριο – Γαυρολίμνη – Περιθώρι – Γαλατάς – Ευηνοχώρι- Μεσολόγγι.
18:15: Παλαιομάνινα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου για την λιτάνευση της εικόνας – Πεντάλοφο – Γουριά – Λεσίνι – Κατοχή – Νεοχώρι – Αιτωλικό.

Διπλή επίθεση σε Κατσιφάρα και Φαρμάκη

Στο μεταξύ, επίθεση στον απερχόμενο Περιφερειάρχη, Απόστολο Κατσιφάρα, αλλά και στον υποψήφιο της Ν.Δ., Νεκτάριο Φαρμάκη, εξαπέλυσε ο Κ. Σπηλιόπουλος, δια του εκπροσώπου Τύπου της παράταξής του, Δ. Κομνηνού.

«Ο σφιχτός εναγκαλισμός του κ. Κατσιφάρα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πασιφανής. Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης εξυπηρέτησε και εξυπηρετεί τον σχεδιασμό της κυβέρνησης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κομνηνός που κάλεσε τον «κομματικό υποψήφιο», Νεκτάριο Φαρμάκη, «ν’ απαντήσει στο γιατί εννιά χρόνια ως περιφερειακός σύμβουλος είχε περιορισμένες έως μηδαμινές παρεμβάσεις για τα προβλήματα της Περιφέρειας».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος