Την Παρασκευή 5 Ιουλίου

Την κεντρική προεκλογική της ομιλία θα πραγματοποιήσει η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας Γεωργία Μπόκα, την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 (21:00) στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Θα παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την επόμενη τετραετία, τους στόχους, αλλά και τις επιδιώξεις της.

«Ήρθε η ώρα των αλλαγών και της ευημερίας για τη χώρα μας. Ήρθε η ώρα να εισέλθουμε επιτέλους σε τροχιά ανάπτυξης. Η χώρα έχει ανάγκη να απαλλαγεί επιτέλους από την στασιμότητα και τα πολιτικά ψεύδη. Θα γυρίσουμε σελίδα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ένα καλύτερο αύριο ξημερώνει για τα παιδιά μας» λέει στο κάλεσμά της η κα. Μπόκα.

Περιοδεία στον Αστακό

Στο μεταξύ, λίγο πριν την τελική μάχη της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, η κα. Μπόκα συνέχισε την περιοδεία της από τον Αστακό. Την Τρίτη 2 Ιουλίου βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της μεγάλης παράκτιας γραμμής της Αιτωλοακαρνανίας απ’ την πλευρά του Ιονίου Πελάγους περιοδεύοντας σε Αστακό, Μύτικα, Πάλαιρο, Βόνιτσα και Μοναστηράκι.

«Σημεία ορόσημα για την Αιτωλοακαρνανία» όπως τα χαρακτήρισε η ίδια, «με απίστευτο τουριστικό ανεκμετάλλευτο πλούτο που μπορούν να δώσουν τεράστια ώθηση ανάπτυξης σ’ όλο το Νομό».

Η υποψήφια Βουλευτής συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες, επιχειρηματίες και δεσμεύθηκε πως «τόσο η ίδια όσο και η κυβέρνηση της Ν.Δ. με την εκλογή τους θα είναι δίπλα τους καθημερινά».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος