«Το δίλημμα είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή νέες περιπέτειες για την Ελλάδα» είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος

Στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ στο Αγρίνιο μίλησε την Τρίτη 2 Ιουλίου ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Άρχισε την ομιλία του σχολιάζοντας την επικαιρότητα αναφορικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις τονίζοντας ότι «η Ελλάδα είναι ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος με διεθνές κύρος, παράγοντας σταθερότητας και ηρεμίας στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια και γι’ αυτό απαιτούμε σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας από τη γείτονα χώρα».

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είπε ότι «το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης, δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος. Το δίλημμα είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή νέες περιπέτειες για την Ελλάδα, για την οικονομία, για τους θεσμούς!». Υπογράμμισε μάλιστα ότι στόχος είναι μετά τις εκλογές να έχουμε ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής αντίβαρο στις συντηρητικές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας! Αντίβαρο στον λαϊκισμό και τις ανέξοδες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ!».

Ο κ. Κωνσταντόπουλος θα πραγματοποιήσει αντίστοιχη πολιτική ομιλία στη Ναύπακτο, στην πλατεία, στο Λιμάνι της πόλης, την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:30.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος