«Έργα. Έργα. Έργα παντού. Και στον πιο απόμακρο οικισμό της Αιτωλοακαρνανίας» είπε ο κ. Καραγκούνης

Προεκλογική ομιλία στο Μεσολόγγι πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Καραγκούνης, στον αύλειο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου.

Ο κ. Καραγκούνης ζήτησε από τους Μεσολογγίτες να δώσουν «ισχυρή εντολή στις κάλπες της 7ης Ιουλίου για την επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, για να δοθεί η ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει προς τα εμπρός με μια κυβέρνηση που θα έχει έγνοια για τους ανθρώπους κι όχι για τους αριθμούς».

Τον υποψήφιο Βουλευτή προλόγισε ο δημοσιογράφος Θέμης Μπάκας, ενώ, έπειτα, τον λόγο πήρε ο ΓΓ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Θάνος Βούρδας.

Ο Σταύρος Καραγκούνης παρουσίασε αναλυτικά τη λίστα με έργα που υλοποιήθηκαν και δρομολογήθηκαν τόσο στη περιοχή του Μεσολογγίου, όσο και στην Αιτωλοακαρνανία, όπως η Ιόνια οδός και η Μαρίνα Μεσολογγίου.

«Η Αιτωλοακαρνανία ευεργετήθηκε επί των ημερών μας, καθώς εγκρίθηκαν τετραπλάσια κονδύλια, για νέα έργα τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας, από τα κονδύλια που είχαν εγκριθεί την τετραετία 2010-2014, δηλαδή από 132 εκατ. ευρώ τότε, στη δική μας θητεία 494 εκατ. ευρώ, από ΕΣΠΑ και Εθνικούς Πόρους για την πονεμένη Αιτωλοακαρνανία. Αυτό μεταφράστηκε σε έργα κατασκευής αρδευτικών δικτύων. Σε έργα συντήρησης και βελτίωσης επαρχιακών δρόμων. Σε έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης και αποκατάστασης βλαβών. Σε εγγειοβελτιωτικά έργα. Σε έργα αποχέτευσης-αποστράγγισης αντλιοστασίων. Έργα. Έργα. Έργα παντού. Και στον πιο απόμακρο οικισμό της Αιτωλοακαρνανίας» είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας ο κ. Καραγκούνης τόνισε: «Στις 7 Ιουλίου θα κρατήσουμε την Ελλάδα στα χέρια μας δεν θα την δώσουμε πίσω σε αυτούς που τη χρεοκόπησαν. Στις 7 Ιουλίου να είστε εκεί! Μας αξίζει ένα μέλλον που θα δημιουργήσουμε εμείς. Τώρα προχωράμε μπροστά. Τώρα δεν παίζουμε. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος