Πρωταθλήτρια η ομάδα των Δικηγόρων

Με σύμμαχο την θέληση και την αγάπη για τον συνάνθρωπο ολοκληρώθηκε το 3ο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ Αγρινίου.

Τέσσερις ομάδες συμμετείχαν στο διαγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά: η ομάδα των Δικηγόρων, η ομάδα των Επαγγελματιών Εστίασης, η ομάδα των Αστυνομικών και η ομάδα των Εμπόρων. Συμμετείχαν επίσης δύο ομάδες βετεράνων και δύο ομάδες νέων, οι οποίες έδωσαν φιλικούς αγώνες μεταξύ τους. Οι ομάδες των Βετεράνων της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου και του Α. Ο Αγρινίου και οι ομάδες των νέων απ’ το αναπτυξιακό κλιμάκιο της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Για την ιστορία, την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα των Δικηγόρων, επικρατώντας στον τελικό της ομάδας των Επαγγελματιών Εστίασης με 66-64.

Το «παρών» στο τουρνουά έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Γκρίζης Νικόλαος, ο οποίος αγωνίστηκε κιόλας με την ομάδα των δικηγόρων, η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού κα. Μακρή Ανθούλα, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας κος. Σαράτσης Βασίλειος, ο πρόεδρος του Δ. Σ της ΠΟΑΣΥ και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κος Μαυραγάνης Χρήστος, ο ταμίας της ΠΟΑΣΥ κος Κουλιάκης Γιώργος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών κος Τσούνης Δημήτρης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κος Φαρμάκης Νεκτάριος, ο οποίος και αυτός αγωνίστηκε με την ομάδα των δικηγόρων, και πλήθος κόσμου.

Το τουρνουά διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών μαζί με τον Δήμο Αγρινίου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος