Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Μιχάλης Κούσης» έκανε ο Δήμος Αγρινίου με την ολική αλλαγή των φωτιστικών σωμάτων (προβολέων) των πυλώνων φωτισμού του κεντρικού γηπέδου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.

Οι προβολείς, 48 στο σύνολό τους, με ισχύ 4000W ο καθένας, ώστε να φωτίζεται όλος ο χώρος του γηπέδου, ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία εκτός λειτουργίας εδώ και πολλά χρόνια με αποτέλεσμα οι αθλούμενοι, στο κεντρικό γήπεδο, να προπονούνται σχεδόν στο σκοτάδι, ενώ η τοποθέτησή τους ικανοποιεί πάγιο αίτημα των αθλητικών φορέων και ομάδων, αλλά και απλών πολιτών.

«Η Δημοτική Αρχή, καθημερινά αποδεικνύει με πράξεις το ενδιαφέρον της για τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης των δημοτών και των σωματείων της πόλης. Η νέα αυτή παρέμβαση αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο, το ήδη ανακαινισμένο με έργα και υποδομές Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, μετατρέποντάς το σε ένα σύγχρονο χώρο αθλητισμού, ενώ προγραμματίζουμε και νέες παρεμβάσεις. Με την ολοκλήρωση δε, των εργασιών για τη ανακατασκευή χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου δημιουργούμε και παραδίδουμε ένα σύγχρονο γήπεδο» ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Νίκος Γκρίζης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος