«Την Κυριακή ψηφίστε προοδευτικά» είπε ο κ. Κατσιφάρας

Ομιλία στο Αγρίνιο πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης (22/5) ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας. «Την Κυριακή, ψηφίστε προοδευτικά, ψηφίστε ‘ναι’ στην αξιοπρέπεια, ‘ναι’ στο μέλλον, “ναι” στο δικαίωμα στην πρόοδο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσιφάρας.

Μιλώντας έξω απ’ το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού του στον πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη, ο κ. Κατσιφάρας εξέφρασε την βεβαιότητα ότι «αυτή την Κυριακή οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας θα δώσουν στο ‘Δικαίωμα στην Πρόοδο’ τη δύναμη να συνεχίσει ένα έργο που ξαναβάζει την Περιφέρεια σε τροχιά ανάπτυξης και παράλληλα δημιουργεί συνθήκες στήριξης όλης της οικογένειας αλλά και ευκαιρίες για όσους χτυπήθηκαν απ’ την κρίση».

Στο πρώτο μέρος της ομιλίας του ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Στηρίζουμε την οικογένεια» που έχει ήδη δρομολογήσει η Περιφέρεια.

Ο Περιφερειάρχης ανέλυσε συνοπτικά δράσεις του προγράμματός του, μιλώντας για δράσεις που θα κάνει για τους νέους, για τη νέα μητέρα και τη γυναίκα και για όσους χτυπήθηκαν απ’ την κρίση.

Τι είπε για την Αιτωλοακαρνανία

Μιλώντας για την Αιτωλοακαρνανία, ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε στη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, τον κόμβο στο Μενίδι και την Αμβρακία Οδό.

Για την έλευση του φυσικού αερίου επεσήμανε ότι «προχωρούμε στην κατασκευή των δικτύων διανομής στο Αγρίνιο» και αναφέρθηκε εκτενώς στην αναμόρφωση των χώρων του παλιού Νοσοκομείου Αγρινίου. Μίλησε για τα έργα αναβάθμισης του γηπέδου του Παναιτωλικού που εγκρίθηκαν, αλλά και για την κατασκευή του νέου 7ου Γυμνασίου που έχει δρομολογηθεί.

«Χρηματοδοτούμε επίσης έργα ενεργειακής αναβάθμισης» υπογράμμισε ο κ. Κατσιφάρας και πρόσθεσε ότι με ποσό 9,4 εκ. ευρώ αναβαθμίζει τους δρόμους προς τις Ιερές Μονές της Αιτωλοακαρνανίας.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του μίλησε για τον σχεδιασμό ανάπλασης της παραλίμνιας ζώνης της Τριχωνίδας, την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση στη ζώνη Μεσολογγίου-Αιτωλικού, τις ενέργειες για δημιουργία Μαρίνας στη Ναύπακτο και την αναβάθμιση του δρόμου Αντίρριο-Ιωάννινα, Αγρίνιο – Καρπενήσι και Αγρίνιο – Θέρμο, που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος