Την Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Μαρτίου

Στο Μεσολόγγι συνεδρίασε την Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Μαρτίου η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Η σύγκληση στο Μεσολόγγι έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου Χρήστου Παΐσιου.

Συζητήθηκαν θέματα όπως η προετοιμασία για τις ευρωεκλογές, η αποτίμηση της εφαρμογής του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, το Σχέδιο Νόμου για τις Δικηγορικές Εταιρείες που ασχολούνται με την είσπραξη απαιτήσεων κ.λπ.

Συμμετείχε η χορωδία του Πνευματικού, Κοινωνικού, Αθλητικού Κέντρου Δήμου Μεσολογγίου υπό τη διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Σπύρου Χολέβα.

Υποδοχή στο Τρικούπειο

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου κ. Χρήστος Παΐσιος υποδέχθηκε τον Προέδρο της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος κ.Δημήτριο Βερβεσό, τους φιλοξενούμενους Προέδρους και λοιπούς προσκεκλημένους στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 19:30, όπου έγινε η επίσημη έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας με σχετική ομιλία του.

Κατά την επίσημη έναρξη της Ολομέλειας παρέστησαν και μίλησαν:
α) Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος Πέππας.
β) Ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ.Αθανάσιος Κατσιρώδης.
γ) Ο Εκπρόσωπος του Υπουργού Δικαιοσύνης κ.Δημήτρης Μελίδης.
δ) Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Καραπάνος.
ε) Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ.Απόστολος Κατσιφάρας.
Στ) Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς.
ζ) Ο Πρόεδρος της Ολομέλειας κ. Δημήτρης Βερβεσός.

Ακολούθησε επίσημο δείπνο στο Ράδιομέγαρο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Την επομένη, 2 Μαρτίου 2019, έλαβαν χώρα οι πολύωρες εργασίες της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου (Ράδιομέγαρο) αφού προηγήθηκε Προσκυνηματική επίσκεψη με ξενάγηση στον Κήπο των Ηρώων.

Τέλος ακολούθησε επίσημο δείπνο λήξης των εργασιών της Ολομέλειας στο εστιατόριο «Σπιτικό» στο Γρίμποβο Ναυπάκτου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος