ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναιτωλικού

Μόλις δύο ομάδες της Footballe League κατάφεραν φέτος να ξεπεράσουν τα εμπόδια των ομίλων και να φτάσουν στους «16» (ΟΦΗ, Τρίκαλα) και μία εξ αυτών είναι πιθανή αντίπαλος του Παναιτωλικού (ΟΦΗ). Η κλήρωση από την οποία θα προκύψουν τα ζευγάρια μπορεί να  πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, ωστόσο ήδη υπάρχει μία εικόνα για τους πιθανούς αντιπάλους της κάθε ομάδας.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου, οι οκτώ ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση σε κάθε όμιλο θα συγκροτήσουν το πρώτο γκρουπ και οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες που κατέλαβαν την δεύτερη θέση θα συγκροτήσουν το δεύτερο γκρουπ. Έτσι, λοιπόν, θα παίξει μια ομάδα από το πρώτο γκρουπ με μια ομάδα του δεύτερου γκρουπ.

Πάντως, ομάδες που προκρίθηκαν από τον ίδιο όμιλο, δεν γίνεται ν’ αγωνιστούν μεταξύ τους στην φάση των «16», ενώ γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα θα είναι οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ.

Τα δύο γκρουπ

Πρώτο γκρουπ:
ΟΦΗ
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Ατρόμητος
Ολυμπιακός
Ξάνθη
Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα

Δεύτερο γκρουπ:
Πλατανιάς
Λεβαδειακός
Λαμία
Τρίκαλα
Αστέρας Τρίπολης
Παναιτωλικός
ΑΕΛ
Πανιώνιος

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναιτωλικού

Από τις 8 ομάδες που βρίσκονται στο πρώτο γκρουπ, εξαιρείται μόνο η Ξάνθη από τον κλειδάριθμο του Παναιτωλικού, κάτι που σημαίνει πως -βάσει προκήρυξης- οι πιθανές αντίπαλοι των «καναρινιών» στους «16» είναι οι ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα. Τονίζεται ξανά εδώ ότι τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις έδρες των ομάδων που απαρτίζουν το δεύτερο γκρουπ, άρα ο Παναιτωλικός θα δώσει τον πρώτο του αγώνα για τους «16» στο Αγρίνιο.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος