Τα ονόματα που έχουν «ξεκαθαρίσει»

Συνεχίζονται οι… ζυμώσεις στα κόμματα εν όψει Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου. Τα κομματικά επιτελεία είναι σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» για τις εκλογές και σιγά σιγά οριστικοποιούνται τα ονόματα που θα είναι υποψήφιοι Βουλευτές σε όλη τη χώρα.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στην Αιτωλοακαρνανία θα «κατέβουν» οι εξής:

Από τον ΣΥΡΙΖΑ: Γιώργος Βαρεμένος, Μαρία Τριανταφύλλου, Θάνος Μωραΐτης, Χρήστος Κοκκινοβασίλης, Γιώργος Βασιλείου, Σταύρος Καραγκούνης, Ηρώ Ζαβογιάννη, Παυσανίας Παπαγεωργίου, Σωτήριος Κοντονάσιος.

Από τη Νέα Δημοκρατία: Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Μάριος Σαλμάς, Τόνια Αράχωβα, Σπήλιος Λιβανός, Βασίλης Φεύγας.

Από το Κίνημα Αλλαγής: Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Νίκη Φούντα.

Στο Επικρατείας

Σύμφωνα με το in.gr, τα ψηφοδέλτια Επικρατείας θα είναι τα τελευταία που θα κλείσουν και το ποια πρόσωπα θα συμμετάσχουν είναι αποκλειστικά προσωπική ευθύνη των πολιτικών αρχηγών.

Στον ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει ριζικά το ψηφοδέλτιο σε σχέση με το 2015 και θεωρείται σίγουρο ότι θα συμμετάσχουν σε εκλόγιμη θέση, η Εφη Αχτσιόγλου που έχει και κεντρικό ρόλο στην επικοινωνιακή διαχείριση, ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, ο υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ενώ πιθανόν θα συμμετάσχει και ο Νίκος Μπίστης.

Στη ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και μόνο το όνομα κορυφαίου δικαστικού ακούγεται έντονα σε κεντροδεξιούς κύκλους.

Του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ, ύστερα από απόφαση της Φώφης Γεννηματά, ηγείται ο Γιώργος Καμίνης και στη δεύτερη θέση θα είναι ο Θόδωρος Μαργαρίτης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος