Πλήρης και ολοκληρωμένη ενημέρωση – Περισσότερες από 100 ειδήσεις πίνοντας τον καφέ σας

Η «Αναγγελία» διεκδικεί εκ νέου την θέση της τοπικής εφημερίδας στον σύγχρονο κόσμο. Και βάζει θέμα. Διεκδικεί την αξιοπρέπεια του εντύπου απέναντι στη γενίκευση που κυριάρχησε, θέλει να επαναφέρει την ισχύ της εφημερίδας, αυτή που αμφισβητήθηκε από τον ηλεκτρονικό Τύπο, λέει με τον τρόπο της ότι η ταχύτητα μετάδοσης της είδησης δεν εγγυάται την καλή ενημέρωση, αντιθέτως, παράγει στρεβλώσεις. Με την δουλειά που καταθέτει, δηλώνει το δικό της δημόσιο στίγμα, χτίζει από την αρχή την ταυτότητα του Τοπικού Εντύπου, βάζει θέμα επιστροφής στην δημοσιογραφία που ξεχάσαμε.

Οι συνεργάτες της εφημερίδας συλλέγουν όλες τις τοπικές ειδήσεις της εβδομάδας, τις απαλλάσσουν χειρουργικά από τον διαφημιστικό ή τον προπαγανδιστικό στόχο της πηγής τους για να τις δώσουν συνοπτικά, λιτά, στεγνά, εύληπτα, χωρίς υποδόρια σχόλια, γραμματολογικώς άψογα. Εφαρμόζοντας τους κανόνες του Συντακτικού, της Γραμματικής και της ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ προσφέρουν στον αναγνώστη την ουσία της είδησης, του αφήνουν ανοιχτό πεδίο για να κάνει ακαθοδήγητα, δηλαδή ελεύθερα, τις δικές του σκέψεις.

Το δόγμα της νέας «Αναγγελίας» είναι απλό: Να μπορεί ο αναγνώστης να διαβάσει περισσότερες από εκατό τοπικές ειδήσεις μέσα σε λίγα λεπτά, να έχει ολοκληρωμένη εβδομαδιαία ενημέρωση πίνοντας αρχοντικά τον καφέ του.

Ζητήστε στα περίπτερα της Αιτωλοακαρνανίας την «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή.

Για την ενημέρωση που παρέχει, και για τις εκατοντάδες – νέες σε κάθε έκδοση – ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ όλων των κατηγοριών.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος