Κοντά στους μαθητές αντιπροσωπεία του ΑΟ Αγρινίου

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης (15/5) αντιπροσωπεία του ΑΟ Αγρινίου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Ντίνο Τσιαμάκη, τον Γενικό Αρχηγό Θεόδωρο Καββαδία, τον προπονητή Γιάννη Διαμαντάκο, την Υπεύθυνη Ακαδημιών Έλενα Σαπλαούρα και τους παίκτες Νάσο Γκρέκα, Διονύση Καπινιάρη και Κωνσταντίνο Τασόπουλο.

Οι άνθρωποι της ομάδας μίλησαν με τους νεαρούς μαθητές, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους κάλεσαν στον αγώνα με το Ανατόλια την Κυριακή στις 5 στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Η Διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε την Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Πόπη Ρασιδάκη και τους δασκάλους για τη φιλοξενία της αποστολής.

Προπώληση εισιτηρίων αγώνα με Ανατόλια

Παιχνίδι ανόδου δίνει την Κυριακή (19/5) με το Ανατόλια ο ΑΟ Αγρινίου και καλεί τον κόσμο σε στήριξη για να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2.

Η προπώληση των εισιτηρίων (5 ευρώ) γίνεται από το πρωί της Παρασκευής και ολοκληρώνεται το βράδυ του Σαββάτου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια στα ακόλουθα σημεία.

1ο Στο φαρμακείο του Περικλή Γερμανού, στην οδό Βότση 5 στο Αγρίνιο, από το πρωί της Παρασκευής μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:00.
2ο Στο τεχνικό πολυκατάστημα «ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ Ο.Ε.», στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Ιωαννίνων, από το πρωί της Παρασκευής μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:00.
3ο Στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Παντελή Χατζηστυλιανού, στην οδό Αφών Παναγοπούλου 11 στο Αγρίνιο, από το πρωί της Παρασκευής μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στις 22:00.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος