Στα χνάρια της… Σούπερ Λιγκ οι σχολικοί αγώνες ποδοσφαίρου στο Αγρίνιο

Για «παραποίηση του αποτελέσματος στο φύλλο αγώνα και αμφισβητούμενο αποτέλεσμα» κάνει λόγο το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου για παιχνίδι των Σχολικών Αγώνων Ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου αναφέρεται στο παιχνίδι με το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου που διεξήχθη στις 2 Μαρτίου 2018. Ένας σχολικός αγώνας, που, όπως λέει το 2ο ΕΠΑΛ, «δεν έληξε ποτέ»… Το παιχνίδι με τη λήξη του ήταν στο 1-1, οπότε οι διαφορές των δύο ομάδων θα λύνονταν στα πέναλτι. Σύμφωνα με την καταγγελία του 2ου ΕΠΑΛ, χτυπήθηκαν 4 πέναλτι κι ενώ το σκορ ήταν 3-2 υπέρ του 3ου ΓΕΛ, δεν δόθηκε η ευκαιρία στο 2ο ΕΠΑΛ να χτυπήσει το 5ο πέναλτι!

Το 2ο ΕΠΑΛ προχώρησε μεν σε ένσταση, το παιχνίδι κατοχυρώθηκε δε στο 3ο ΓΕΛ Αγρινίου. Μία απόφαση που «στηρίχθηκε στο φύλλο αγώνα του Διαιτητή» αναφέρει το 2ο ΕΠΑΛ που υπογραμμίζει ότι «έγινε παραποίηση του αποτελέσματος στο φύλλο αγώνα!»

«Υποθέτουμε ότι οι κύριοι υπεύθυνοι είναι οι διαιτητές και οι αντιπρόσωποι της ομάδας Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι ενώ ήταν παρόντες υποστηρίζουν ότι δε γνωρίζουν το αποτέλεσμα… Εάν σε Σχολικό Πρωτάθλημα συμβαίνουν αυτά, φαντάζεται ο καθείς γιατί το Ελληνικό Ποδόσφαιρο είναι αυτό που είναι…» σημειώνει το 2ο ΕΠΑΛ στην καταγγελία του.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος