Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Σταύρος Καμμένος

Συνεχίζονται οι περιοδείες του υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου Σταύρου Καμμένου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφτηκε τη Ρίγανη, τη Γουριώτισσα, τα Όχθια και την Κυψέλη.

Ο κ. Καμμένος συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών και παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού του. «Ανύπαρκτες υποδομές, αδιαφορία, εγκατάλειψη και απραξία από την Δημοτική Αρχή, η οποία δείχνει ανήμπορη ν’ ανταποκριθεί στα καθήκοντά της», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ύδρευση της Ρίγανης με τον κ. Καμμένο να δηλώνει ότι «θα είναι η πρώτη προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής».

Στην Δ.Ε. Παρακαμπυλίων

Ο κ. Καμμένος, με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του, επισκέφτηκε επίσης την ΔΕ Παρακαμπύλιων (Πεντάκορφο, Κυπάρισσο, Ποταμούλα, Αμπέλια), όπου άκουσαν με προσοχή τις ανησυχίες και τα αιτήματα των κατοίκων.

Μεταξύ άλλων, αναδείχθηκε το κυρίαρχο αίτημα τους, η άμεση συνέχιση των εργασιών, η συνέχιση χρηματοδότησης και η ολοκλήρωση της Εθνικής Οδού Αγρινίου-Καρπενησίου, τουλάχιστον στα όρια της ΔΕ Παρακαμπυλίων.

Ομιλία στις Παπαδάτες

Στην επιχείρηση Λάμπη Ντόβα στις Παπαδάτες της Δημοτικής Κοινότητας Αρακύνθου, μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου κ. Σταύρος Καμμένος.

Αφού πρώτα έκανε μια αναφορά στις πολλές προοπτικές Βιώσιμης ανάπτυξης που έχει η περιοχή, μίλησε για τα προβλήματα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα κάνουμε ότι μπορούμε σαν καινούρια Δημοτική Αρχή προκειμένου να τα επιλύσουμε».

Καυτηρίασε τον απερχόμενο Δήμαρχο Αγρινίου καθώς και την Αντιπεριφερειάρχη και νυν υποψήφια δήμαρχο Αγρινίου κα. Σταρακά για «αδράνεια και απόλυτη απραξία, μετά από μια πενταετία σε θεσμικές θέσεις που κατείχαν».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στα βασικότερα ζητήματα που απασχολούν τον πρώην Δήμο Αρακύνθου και ακολούθως αναφέρθηκε στις προοπτικές βιώσιμης ανάπτυξης η οποία θα βασίζεται στα μοναδικά προϊόντα της περιοχής όπως το κάστανο Αρακύνθου, το φημισμένο λάδι από την ποικιλία Κουτσουρελιά, το μέλι, τα λουκάνικα κ.α., καθώς και τις προοπτικές ήπιας τουριστικής ανάπτυξης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος