Την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο με εμφανίσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, αλλά και την πρόσφατη περιοδεία του σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ο Δημήτρης Μπάσης δίνει το καθιερωμένο του καλοκαιρινό ραντεβού.

Με το νέο του single «Χάνομαι» σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου να έχει αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή, ο αγαπημένος ερμηνευτής ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και κάνει «στάση» στο λιμάνι της Αμφιλοχίας!

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής με το πάθος και την αυθεντικότητα που τον διακρίνει στήνει ένα μοναδικό πρόγραμμα τόσο με τραγούδια από την 20χρονη πορεία του που έχουμε αγαπήσει, όσο και με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών. Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του, θα μας ταξιδέψουν και ταυτόχρονα θα μας ψυχαγωγήσουν!

Από «Τα Λαδάδικα», το «Βρέχει Φωτιά Στη Στράτα Μου», «Σώσε Με» μέχρι τους «Ψίθυρους Καρδιάς», τα «Χαμοπούλια» και το «Τώρα Μένω Μόνος Μου», ο Δημήτρης Μπάσης μας θυμίζει όμορφες μουσικές στιγμές του παρελθόντος γεμάτες συναίσθημα, κέφι και αλήθεια.

Η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας θα πλαισιώσει το πρόγραμμα του Δημήτρη Μπάση.

Ο Δημήτρης Μπάσης θα βρεθεί στην Αμφιλοχία την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 (21:00), στο λιμάνι της πόλης. Είσοδος Ελεύθερη.

Οργάνωση παραγωγής: 360 Entertainment
Διοργάνωση παραγωγής : Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας
Χώρος Διεξαγωγής: Λιμάνι Αμφιλοχίας
Ώρα  έναρξης : 21:00
Τηλ. Επικοινωνίας: 2106435567-6947360580 Αδαμοπούλου Δήμητρα
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Αδαμοπούλου Δήμητρα

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος