Ένα ευχάριστο διάλειμμα και ταυτόχρονα μια πράξη αγάπης πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής (17/3) ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας Αστυνομικός Διευθυντής Ανδρέας Τσαπικούνης, ο οποίος συνοδευόμενος από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ααστυνομίας Αιτωλίας επισκέφτηκε το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης για νέους με νοητική υστέρηση και σύνοδες αναπηρίες, «Παναγία η Ελεούσα», στο Μεσολόγγι.

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του Εργαστηρίου, όπου εντυπωσιάστηκαν με τα εργοτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων από τα τμήματα κατάρτισης και συνομίλησαν με τους νέους, οι οποίοι τους επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή. Ο κ. Τσαπικούνης εξήρε το έργο του Εργαστηρίου και υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.

«Η ευγενική αυτή πρωτοβουλία της ΕΛ.ΑΣ. μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Η ενέργεια αυτή καταδεικνύει αρετές όπως ευαισθησία, αλληλεγγύη και ενδιαφέρον προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα», το οποίο ευχαρίστησε θερμότατα και ευχήθηκε Υγεία, Δύναμη και Επιτυχία στο δύσκολο και σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα φιλοδοξεί από την πλευρά της να συνεχίσει να προσεγγίζει όλες τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, να είναι αρωγός και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες συνεργαζόμενη με όλους τους φορείς για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος