Για ποια θέματα συζήτησε με τους κατοίκους ο κ. Αντωνόπουλος

Την Αμφιλοχία και χωριά των Δήμων Αγρινίου και Θέρμου επισκέφτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΙΝΑΛ Βασίλης Αντωνόπουλος, όπου συνομίλησε με κατοίκους.

Το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουνίου, ο κ. Αντωνόπουλου βρέθηκε στην πόλη της Αμφιλοχίας, όπου συναντήθηκε με επαγγελματίες της περιοχής και με κατοίκους, με την κουβέντα να επικεντρώνεται στην ύδρευση της Αμφιλοχίας και στην ολοκλήρωση των οδικών αξόνων. Ακολούθησαν επισκέψεις στο Πάμφιο, τα Σιταράλωνα, το Πετροχώρι, την Ανάληψη και τα Δουναίικα του Δήμου Θέρμου.

Ο υποψήφιος Βουλευτής τόνισε την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του έργου βελτίωσης της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Θέρμου, η οποία θα βγάλει απ’ την απομόνωση δεκάδες χωριά και θα πάψει να θέτει σε κίνδυνο τους οδηγούς. Συζήτηση έγινε και για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα. «Το ΚΙΝΑΛ έχει θέσει πρώτη προτεραιότητα τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, ως μοχλό της οικονομίας της χώρας και θέλει να δώσει ώθηση στον μικρομεσαίο παραγωγό, που οι πολιτικές των τελευταίων ετών τον έχουν γονατίσει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνόπουλος.

Ακολούθησαν την ίδια μέρα επισκέψεις σε χωριά του Δήμου Αγρινίου. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος Βουλευτής βρέθηκε σε Άνω Μακρυνού, Μεσάριστα και Λιθοβούνι, ενώ την επομένη, Κυριακή 23 Ιουνίου, επισκέφθηκε τον Σπαρτιά, την Καλλιθέα, το Κρύο Νερό, τη Νερομάνα, την Παλαιοκαρυά, την Κυρά Βγένα και το Περιστέρι.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος