Στο 4ο Πασχαλινό Διεθνές Τουρνουά Πύλου Νέστορο ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός συμμετείχε με την ομάδα U15 και φέτος στο 4ο Πασχαλινό Διεθνές Τουρνουά Πύλου Νέστορος, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δήμου Πύλου Νέστορος και του υπεύθυνου διοργάνωσης Νίκου Κακαλέρτη, κατακτώντας μάλιστα την πρώτη θέση. Κέρδισε 2-1 στον τελικό την ομάδα του Αίαντα Καλαμάτας με σκόρερ τους Κόκα και Μπαρλαγιάννη.

Από τη Μ. Δευτέρα το πρωί έως και τη Μ. Τρίτη το πρωί έγιναν οι αγώνες του ομίλου στους οποίους, τα «καναρίνια» αντιμετώπισαν και κέρδισαν τον Αίαντα Καλαμάτας (2) με σκορ 6-0, την ομάδα Αθλητική Ακαδημία Χώρας με σκορ 1-0 και τον ΑΟΠΚ Πατιστα με σκορ 1-0.

Το απόγευμα της Μ. Τρίτης έγινε η παρουσίαση και η παρέλαση των ομάδων με διάφορα events στο κέντρο της Πύλου, ενώ τη Μ. Τετάρτη το απόγευμα έγιναν οι τελικοί από κάθε ηλικιακή κατηγορία, καθώς και ο νικηφόρος τελικός του Παναιτωλικού με αντίπαλο τον Αίαντα Καλαμάτας (1).

Οι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στη διοργάνωση ήταν οι εξής: Πουλιάνας Δημήτριος, Παναγιωτόπουλος Γεώργιος, Γκρέστας Σωκράτης, Κουνάβας Γεώργιος, Τσαμπάς Κωνσταντίνος, Καλογερόπουλος Χρήστος, Αϋφαντόπουλος Ιωάννης, Μπαγιάτης Παναγιώτης, Ρουπάκης Χρήστος, Κοντούρης Σωτήριος, Πάτρας Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Χρήστος, Μπαρμπαγιάννης Παναγιώτης, Αυγέρης Βασίλειος, Κόκα Χρήστος, Ζέκα Αλέξανδρος, Μπαρλαγιάννης Ευάγγελος και Κοκόσης Ιωάννης.

Την αποστολή συνόδευαν ο υπεύθυνος υποδομών Ιωάννης Νταλακούρας, ο προπονητής του τμήματος Χρήστος Ζαπάντης και ο φροντιστής Χρήστος Παππάς.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος