Μπάχαλο με την 4η έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα

Μπορεί να ολοκληρώθηκε η διαδικασία της επανακαταμέτρησης των ψήφων που είχε ζητήσει ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών και ν’ αναδεικνύεται βουλευτής ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ωστόσο ο κ. Κουρουμπλής το διαψεύδει.

Έπειτα απ’ αυτήν την επανακαταμέτρηση, η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί αρχικά (η διαφορά των έξι ψήφων που είχε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τον πρώην υπουργό) δεν ανατράπηκε. Έτσι, ο Παπαχριστόπουλος κερδίζει, τελικά, την έδρα με 13.912 σταυρούς έναντι 13.906 του Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Κουρουμπλής: Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία

Ωστόσο ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφέρει από την πλευρά του πως δεν έχει ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση των σταυρών, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως λέει, απομένουν ακόμη 141 εκλογικά τμήματα και η επανακαταμέτρηση σε αυτά θα γίνει σήμερα. Υπενθυμίζεται ότι την επανακαταμέτρηση είχε ζητήσει ο κ. Κουρουμπλής καθώς ο αριθμός των ψήφων που τον χώριζαν από τον κ. Παπαχριστόπουλο ήταν πολύ μικρός.

Την ίδια στιγμή η ενσωμάτωση των σταυρών στο ΥΠΕΣ έχει «κολλήσει» εδώ και μια εβδομάδα στο 97,79% (665 / 680 ΕΤ) και σε αυτό το δείγμα ο κ. Παπαχριστόπουλος εμφανίζεται να συγκεντρώνει 13.689 ψήφους έναντι των 13.684 του κ. Κουρουμπλή.

ΠΗΓΗ

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος