Τρεις ακόμη πλειστηριασμοί στην Αιτωλοακαρνανία

Τρεις (3) πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα 2 στο Ειρηνοδικείο Αγρινίου και ένας στο Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου.

Σύμφωνα με το Σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή», οι δύο (2) πλειστηριασμοί του Αγρινίου έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Πατρών. Αφορούν δε σπίτια και αγροτεμάχια οφειλετών.

Ο πλειστηριασμός της Ναυπάκτου έχει μετατραπεί σε ηλεκτρονικό και θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Ναυπάκτου και αφορά την επιχείρηση του οφειλέτη (κατάστημα).

Γι’ αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικά 622 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, ενώ συνεχίζονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη προς Δήμους και εισπρακτικές εταιρείες Κοινοχρήστων.

«Το Σωματείο μας παρακολουθεί το μπαράζ διακοπών ρεύματος, ακόμα και αν οι καταναλωτές βρίσκονται σε κοινωνικό τιμολόγιο, όπως επίσης και την εξέλιξη διακανονισμού μεταξύ Δήμων – ΔΕΔΔΗΕ και οφειλετών, για μακροχρόνιες διακοπές ρεύματος και ρύθμιση – παραγραφή οφειλών» αναφέρει επίσης το Σωματείο σε ανακοίνωσή του και υπογραμμίζει «Καταγγέλλουμε την παράνομη μεταφορά ηλ. πλειστηριασμών από μία πόλη σ’ άλλη, με σκοπό την ελαχιστοποίηση των αντιδράσεων των Κινημάτων και των τοπικών κοινωνιών».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος