Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ

Κατόπιν των εκλογών του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Ιουνίου και μετά από πρόσκληση του πρώτου σε σταυρούς συμβούλου, κ. Βασίλη Σπυρόπουλου, όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνήλθαν, βάσει του άρθρου 14 του Καταστατικού, με θέμα την κατανομή αξιωμάτων.

Το σώμα βρέθηκε σε πλήρη απαρτία, ενώ ακολούθησε μυστική ψηφοφορία, από την οποία αποφασίστηκε ομόφωνα η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τη θέση του Προέδρου κατέλαβε για τέταρτη συνεχόμενη θητεία ο κ. Βασίλης Σπυρόπουλος, ενώ αναλυτικά η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

ΑΞΙΩΜΑΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΠρόεδροςΒασίλης Σπυρόπουλος
του Σπυρίδωνα
ΑντιπρόεδροςΚωνσταντίνος Πασιόπουλος
του Σπυρίδωνα
Γεν. ΓραμματέαςΜαργαρίτα Κοσσόβα
του Ευθύμιου
Ειδικός Γεν. ΓραμματέαςΓιώργος Ντέκας
του Ευθύμιου
Οικονομικός ΕπόπτηςΚωνσταντίνος Κουτσαγγέλης
του Γεωργίου
Αναπληρωματικός Οικονομικός ΕπόπτηςΘωμάς Καραγιάννης
του Αποστόλου
ΜέλοςΜαρία Κωνσταντίνου
του Πέτρου
ΜέλοςΑρετή Χαντζή
του Παναγιώτη
ΜέλοςΣυμεών Στεφάτος
του Αντωνίου

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τα μέλη του «για τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές, γεγονός που ενίσχυσε και δυνάμωσε το Σύλλογο», ενώ υπόσχεται να σταθεί αντάξιο στις προσδοκίες τους.

«Το σώμα, με καινούρια πνοή, υπόσχεται την άοκνη συνέχιση των προσπαθειών του για την προάσπιση των συμφερόντων όλων των εμπόρων. Επιθυμία και βούλησή του είναι η αναβάθμιση και η ανάπτυξη τόσο του τοπικού εμπορίου όσο και της πόλης μας εν γένει» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος