Έτοιμες 11 σχολικές αίθουσες – Επίσκεψη Παπαναστασίου στο σχολείο

Νέες αίθουσες προκειμένου να καλύψει τις εκπαιδευτικές του ανάγκες θα διαθέτει από τη νέα σχολική χρονιά το 21ο Δημοτικό Σχολείο, στη συμβολή των οδών Παπαλέξη Δηματά και Θυσίας. Συνολικά παραχωρήθηκαν 11 σχολικές αίθουσες για την στέγαση και λειτουργία του σχολείου, οι οποίες ανήκαν προηγουμένως στον ΟΑΕΔ.

Το σχολείο επισκέφθηκε, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο οποίος ανέφερε: «Μετά από επίμονες προσπάθειες πετύχαμε την παραχώρηση της χρήσης στο Δήμο Αγρινίου συνολικά έντεκα αιθουσών ιδιοκτησίας Ο.Α.Ε.Δ.. Η παραχώρηση πραγματοποιείται χωρίς αντάλλαγμα με την υποχρέωση του Δήμου Αγρινίου της κάλυψης των λειτουργικών δαπανών των χώρων και των δαπανών συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών και φθορών. Διαχρονικός στόχος μας παραμένει η αναβάθμιση και η φροντίδα των σχολικών υποδομών. Είναι προτεραιότητα αλλά και υποχρέωσή μας απέναντι στους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα».

Ο Διευθυντής του Σχολείου, Βασίλης Τηγάνης, ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή για τις προσπάθειες που κατέβαλλε για την κάλυψη των αναγκών, ενώ τις ευχαριστίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εξέφρασε η Πρόεδρος, Αναστασία Παπαγιαννοπούλου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος