Υπό την αιγίδα του Δημοτικού Ωδείου Μεσολογγίου

Μια νέα χορωδία έρχεται υπό την αιγίδα του Δημοτικού Ωδείου Μεσολογγίου. Η «Me-Capella» show choir ανοίγει τις πόρτες της για όσους θέλουν να δοκιμάσουν μια νέα εμπειρία σε καινούριο μουσικό ταξίδι.

Μία «show choir» είναι μια χορωδία που συνδυάζει το χορωδιακό τραγούδι με το χορό, τις περισσότερες φορές μέσα στο πλαίσιο μιας συγκεκριμένης ιδίας ή ιστορίας.

Το χορωδιακό τραγούδι δίνει την ευκαιρία βελτίωσης των φωνητικών δυνατοτήτων, μέσα στο χορωδιακό πάντα πλαίσιο, αφού μαθαίνουν τις απαραίτητες τεχνικές που απαιτούνται για το κάθε τραγούδι. Δεν υπάρχει κάποια πίεση για «Solo» ερμηνεία, εκτός αν φυσικά το θέλετε εσείς οι ίδιοι!

Η χορωδία κάνει πρόβα μια φορά την εβδομάδα με μουσικές απ’ όλο τον κόσμο. Gospel, R&B, disco, soul κ.α. με σκοπό τη δημιουργία φωνητικών αρμονιών είτε με τη μορφή «a-capella» είτε με τη συνοδεία μουσικής.

Η εκμάθηση των τραγουδιών γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε δεν χρειάζεται η ικανότητα ανάγνωσης παρτιτούρας, ούτε κάποια ιδιαίτερη γνώση μουσικής. Αυτό που χρειάζεται είναι η αγάπη για Μουσική και Δημιουργία.

Για απορίες απευθυνθείτε στο Δημοτικό Ωδείο Μεσολογγίου ή στο τηλέφωνο 26310 27268. Υπεύθυνος Καθηγητής: Θοδωρής Νεοφώτιστος.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος