Μουσικοποιητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Παλαίρου (έναντι Τράτας) την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στις 21.00.

Ο ηθοποιός – ερμηνευτής Βερύκιος Δημήτριος (από την Πλαγιά Ακτίου Βόνιτσας) μαζί με την Ντομένικα, την Αρετή και τον Γάσπαρης θα σας ταξιδέψουν με ποιήματα μεγάλων Ελλήνων και ξένων ποιητών. Η παράσταση θα περιλαμβάνει και αγαπημένα τραγούδια.

Ο Πλαγιώτης Βερύκιος Δημήτρης αναφέρει σχετικά: «Με αφετηρία την ανάγκη μας να εκφραστούμε προσωπικά, απλά και ειλικρινά και με οδηγό την αγάπη μας για την υψηλή Ποίηση… τραγουδάμε αναζητώντας ότι μας ενώνει και μας συγκινεί…! Ένα μουσικό ταξίδι με Ποιητικές πραμάτειες… βήμα-βήμα ανάμεσα στα πράγματα και στις υπάρξεις, χωρίς να τα χωρίσουμε, αλλά ενώνοντάς τα με την ανιδιοτελή απλωσιά της αγάπης! Ένα αφιέρωμα στην Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου… κι ένα καλωσόρισμα στην νέα σχολική χρονιά!».

Ποίηση ερμηνεύει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ
Τραγούδι η ΝΤΟΜΕΝΙΚΑ ΡΕΓΚΟΥ
Κιθάρα η ΑΡΕΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
Κλαρινέτο ο ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΜΑΜΜΑΣ

Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας μαζί με τον Εικαστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαίρου «Χρώματα».

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος