Δράσεις στο Μεσολόγγι σε καταυλισμούς Ρομά

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Μεσολογγίου ενημερώνει ότι στις 13/7/2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ., οι Νοσηλευτές, ο Επισκέπτης Υγείας και ο Διαμεσολαβητής του Κέντρου θα βρίσκονται στον καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Σκιάδι-Αλμυράκι Μεσολογγίου με σκοπό την δωρεάν μέτρηση σακχάρου στους κατοίκους της περιοχής. Επίσης στις 19/7/2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ., οι δωρεάν μετρήσεις θα συνεχιστούν και στον καταυλισμό Ρομά στα Ταμπακαριά Μεσολογγίου.

Οι διαμένοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν συνοπτικά για το σακχαρώδη διαβήτη με έντυπο υλικό, το οποίο δημιούργησαν τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και αφορά σε θέματα υγείας του ατόμου με διαβήτη, αλλά και μέσα από τη χρήση του ειδικού μετρητή ελέγχου γλυκόζης αίματος, θα μπορούν να προσφερθούν ακριβή αποτελέσματα των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Για κάθε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:00-16:00).

Διεύθυνση Σταυροπούλου 31 (Ραδιομέγαρο).
Τηλ.: 2631 363417 Fax: 2631 363420.
Email: [email protected]

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος