Η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας «ΔΙΑΠΛΑΣΗ», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Μεσολογγίου «Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης», οργανώνει στο Μεσολόγγι το τριήμερο Σεμινάριο με πρακτική εξάσκηση «Διαταραχή του Αυτιστικού Φάσματος – Δομημένη Εκπαίδευση TEACCH- Επικοινωνία και Διαχείριση της Συμπεριφοράς».

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στις 24, 25 και 26 Νοεμβρίου 2017 και εστιάζεται στις νεότερες εξελίξεις στον τομέα των ΔΑΦ και στην κατανόηση των ιδιαίτερων γνωστικών αποκλίσεων. Προσεγγίζει θεωρητικά τη δομημένη εκπαίδευση, παρέχει ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και προκαλεί τους συμμετέχοντες να σκεφθούν και να πειραματιστούν με την δημιουργία περιβάλλοντος επικοινωνίας και στρατηγικών που προωθούν την μάθηση, την ανεξαρτησία, την ψυχική υγεία και την ποιότητα ζωής.

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η κα Βάγια Α. Παπαγεωργίου,  Παιδοψυχίατρος, M.D., Med, Διδάκτωρ του Α .Π.Θ., Διπλωματούχος Παιδοψυχιατρικής από το Ινστιτούτο Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου του Birmingham, με εξειδίκευση στις ΔΑΦ, στις ΗΠΑ και στη Μ. Βρετανία και στον Τομέα TEACCH.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος