Συνεντεύξεις προσώπων που απαρτίζουν φέτος την ομάδα

Σειρά συνεντεύξεων παραχώρησαν οι παίκτες του ΑΟ Αγρινίου στο πλαίσιο της media day του Συλλόγου κι ενόψει της Α2, σε μία ιστορική για τους Αγρινιώτες, που συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο πρωτάθλημα της Α2.

Το 1ο μέρος των συνεντεύξεων

Στο πλαίσιο του 1ου μέρους, συνέντευξη έδωσαν οι Γιώργος Μπερερής, Άρης Ψαράς, Ανδρέας Χατζηνικόλας, Ανδρέας Κασσιούμης, Δημήτρης Παπαχρήστος και Φίλιππος Σαπλαούρας.

Ο Μπερερής μίλησε για τη νέα πρόκληση που ανοίγει για την ομάδα και για τον ίδιο στην 5η του σεζόν στον Σύλλογο.

Ο Άρης Ψαράς αναφέρθηκε στην απόφαση να παραμείνει, αλλά και την εμπειρία του το καλοκαίρι με την κλήση στην Εθνική U19.

Οι Ανδρέας Χατζηνικόλας και Ανδρέας Κασσιούμης αναφέρθηκαν στις πρώτες τους εντυπώσεις απ’ το Αγρίνιο και τους στόχους της προετοιμασίας. Παπαχρήστος και Σαπλαούρας μίλησαν για τη μεγάλη πρόκληση συμμετοχής στην Α2 Εθνική Κατηγορία στη νεαρή ηλικία που βρίσκονται.

Το 2ο μέρος των συνεντεύξεων

Στο πλαίσιο του 2ου μέρους, συνέντευξη έδωσαν οι Αντώνης Μιχάλογλου, Κέβιν Φραντσέσκι, Νίκος Καμάρας, Σπύρος Σταμίρης, Κώστας Μινασιάν και ο βοηθός του Γιάννη Διαμαντάκου, Θοδωρής Γιαννακόπουλος.

Ο Μιχάλογλου αναφέρθηκε στην εμπειρία του απ’ την Α2 και για το πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο Κέβιν Φραντσέσκι μίλησε για τις πρώτες του μέρες στο Αγρίνιο και την εικόνα που έχει απ’ τα πρωταθλήματα του Ελληνικού μπάσκετ.

Ο Καμάρας είπε για τα στοιχεία που χρειάζονται, ώστε να εμφανιστεί η ομάδα έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα. Ο Σπύρος Σταμίρης και ο Κώστας Μινασιάν μίλησαν για την ευκαιρία ν’ αγωνιστούν στην Α2 και τέλος ο βοηθός προπονητή Θοδωρής Γιαννακόπουλος μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις απ’ το Αγρίνιο και για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Διαμαντάκο.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος