Συγκινητική ανταπόκριση στην δράση συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων στην πρόσκληση της «Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών Αγρινίου: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο» του Δήμου Αγρινίου για συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων. Η δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 και την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ», με αφορμή την δωρεάν προβολή της ταινίας «Ραλφ εναντίον Ίντερνετ».

Μικρά παιδιά, συνοδευόμενα από τους γονείς τους την Κυριακή και από τους δασκάλους τους την Δευτέρα, στήριξαν με τη συνεισφορά τους το έργο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.

«Όλοι μαζί στέλνουμε ένα μήνυμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς!» ανέφερε σχετικά με τη δράση ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνος Καλαντζής.

Στην δράση συμμετείχαν Δημοτικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία, το 1ο και το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγρινίου.

Οι Κοινωνικές Δομές…

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου καθημερινά προσφέρει σε 83 συμπολίτες μας το μεσημεριανό τους γεύμα, ενώ σε μηνιαία βάση οικογένειες λαμβάνουν είδη πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Αντίστοιχα συμπολίτες μας που αδυνατούν να ανταποκριθούν στην αγορά των απαραίτητων για την υγεία τους φαρμάκων υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αγρινίου.

*φωτογραφία αρχείου*

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος