Μετά τις κρίσεις που έγιναν την Πέμπτη

Ο μέχρι πρότινος Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας Μάνθος Γιαννούλης αναλαμβάνει Αστυνομικός Διευθυντής, μετά τις κρίσεις που έγιναν την Πέμπτη 25 Ιουλίου.

Ο Αγρινιώτης Μάνθος Γιαννούλης έχει ένα πλούσιο βιογραφικό.

Όσον αφορά την Ακαδημαϊκή του μόρφωση είναι Πτυχιούχος τμήματος Νομικής Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Διπλωματούχος μεταπτυχιακών σπουδών Ποινικών Επιστημών Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με Ειδίκευση στην Εγκληματολογία. Επίσης ειναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σχολής εθνικής ασφάλειας ελληνικής αστυνομίας με ειδίκευση σε θέματα ριζοσπαστικοποίησης τρομοκρατίας, Παγκόσμια Μουσουλμανική Αδελφότητα και οι προεκτάσεις της στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τις Αστυνομικές Εκπαιδεύσεις αποφοίτησε πρώτος μεταξύ 15 συναδέλφων του από την σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας το 1997. Απέκτησε την ειδικότητα του διαπραγματευτή διαχείρισης κρίσιμων περιστατικών (ομηριών, απαγωγών, αυτοκτονιών) από το έτος 2006 συνεκπαιδευόμενος με Αμερικανούς εκπαιδευτές του FBI και επιλήφθηκε 20 και πλέον κρίσιμα περιστατικά και σε όλα υπήρξαν θετικά αποτελέσματα.

Τέλος για την Υπηρεσιακή κατάσταση και τις Υπηρεσιακές διακρίσεις διετέλεσε Διοικητής κεντρικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, Διοικητής τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας, Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένος και Διευθυντής Υποδιευθυντής Ασφάλειας Κέρκυρας. Ο κ. Γιαννούλης βραβεύτηκε με ηθικές αμοιβές από την υπηρεσία σε 100 και πλέον περιπτώσεις (Για εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων, ναρκωτικών, λευκής σαρκός, τοκογλυφίας καθώς επίσης και για την εξιχνίαση πολλών περιπτώσεων διακεκριμένων κλοπών, σεξουαλικών εγκλημάτων, παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, τυχερών παιγνίων, απάτες κ.α.

ΠΗΓΗ

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος