Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στο Μεσολόγγι ο Λιβανός

Το διακύβευμα των εκλογών έθεσε ο Σπήλιος Λιβανός επισημαίνοντας πως την Κυριακή 7 Ιουλίου οι πολίτες «καλούνται να στείλουν ένα μήνυμα ανάταξης της χώρας και να εκλέξουν μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση». 

Από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Μεσολόγγι, ο κ. Λιβανός τόνισε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται να ενώσει τους Έλληνες και να σηκώσει την Ελλάδα μπροστά, επισημαίνοντας πως η παράταξη της ΝΔ είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα που έχει πάντα ως βασικό σκοπό την προστασία των πιο αδύναμων». Όπως είπε, «η ΝΔ ήταν και είναι το κόμμα των μεγάλων και σωστών επιλογών που κρίθηκαν πάντα θετικά από την ιστορία και που κράτησε την Ελλάδα όρθια στις δύσκολες ώρες».

Αναφερόμενος στο έργο που άφησαν στην Αιτωλοακαρνανία οι κυβερνήσεις της ΝΔ, είπε: «Αφήσαμε μεγάλο και ισχυρό πανεπιστήμιο αλλά και σειρά υποδομών, σε αντίθεση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όπου ο νομός αφέθηκε στην τύχη του».

«Ερχόμαστε να μειώσουμε τους φόρους, να φέρουμε επενδύσεις και να δημιουργήσουμε χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως η Αιτωλοακαρνανία θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της ισχυρής ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος