Παραδοσιακές φορεσιές για την 25η Μαρτίου

Για μία ακόμη χρονιά, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει την Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία «Let’s Do It Greece», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα, την οποία και έχει ήδη θέσει υπό την αιγίδα της.

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας επισημοποίησε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου την συμμετοχή της Περιφέρειας κατά τη συνάντηση που είχε με τον Εθελοντή – Συντονιστή της Πανελλαδικής Δράσης Νίκο Κιούση, καθώς και τις εθελόντριες Αναστασία Σταμάτη και Φωτεινή Λώζου, ενώ υπέγραψε και στο Λεύκωμα της Εκστρατείας.

«Η διάδοση της αξίας του εθελοντισμού για ένα καλύτερο περιβάλλον και για πιο ενεργούς πολίτες αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Πρέπει όλοι να αποκτήσουμε τη συνείδηση του εθελοντή, να ευαισθητοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε όλους τους συμπολίτες μας στην κατεύθυνση αυτή» τόνισε ο Περιφερειάρχης, καλώντας όλους να στηρίξουν αυτή τη μεγάλη εθελοντική προσπάθεια.

Από την πλευρά του ο κ. Κιούσης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς αποτέλεσε ένα σημαντικό πρότυπο για όλους, αφού συμμετέχει ενεργά από το 2013 και φέτος πλέον συμμετέχουν όλες οι Περιφέρειες της χώρας, ακολουθώντας το παράδειγμα της Δυτικής Ελλάδας.

Εκτός του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας με τους εθελοντές του «Let’s Do It Greece», συνταντήθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας και ο βοηθός Περιφερειάρχη και Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Ολυμπισμού – Εθελοντισμού και Αθλητισμού, Δημήτρης Κωσταριάς.

Ακολούθησε η συντονιστική συνάντηση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «Europe Direct Πάτρας», στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων, σχολείων και συλλόγων, που θα συμμετέχουν με τις δράσεις τους στην Πανελλαδική Εθελοντική Εκστρατεία «Let’s Do It Greece» στις 2 Απριλίου.

Δηλώστε συμμετοχή για τη Δράση

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη Δράση, είτε είστε φορέας είτε ιδιώτης, στον παρακάτω σύνδεσμο: http://letsdoitgreece.org/δήλωστε-συμμετοχή/.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος