Η Ακαδημία των Πολιτών, έχοντας διοργανώσει Ανοιχτά Λαϊκά Πανεπιστήμια σε τριάντα πόλεις της Ελλάδας, στη Κύπρο και το Εξωτερικό, προκηρύσσει την έναρξη των μαθημάτων του Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο.

Τα μαθήματα του πρώτου έτους έχουν ως γνωστικά αντικείμενα την Ψυχολογία (Α΄ Εξάμηνο) και την Συμβουλευτική (Β΄ Εξάμηνο) και θα διεξάγονται στο Αμφιθέατρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, Παναγοπούλου 4.

Οι εγγραφές για την περίοδο του Αυγούστου θα γίνονται τηλεφωνικά στα Κεντρικά γραφεία της Ακαδημίας (22510 54739) και στο e mail: [email protected], ενώ από 1η Σεπτεμβρίου εγγραφές θα πραγματοποιούνται και στην είσοδο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, Πλατεία Παναγοπούλου 1.

Δεκτοί γίνονται όλοι οι πολίτες άνω των 18, ανεξάρτητα από το κοινωνικό, οικονομικό και μορφωτικό επίπεδο. Το κόστος για τις 26 ακαδημαϊκές διαλέξεις είναι 80 ευρώ το έτος. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη, 18:00 – 21:00 το απόγευμα.

Καθηγητές από όλα τα ελληνικά ΑΕΙ θα αναπτύξουν ψυχολογικά και κοινωνικά θέματα, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν ομάδες αυτογνωσίας, συμβουλευτικής, ψυχοδράματος, ειδικής αγωγής, μάθησης μέσω περιπέτειας και οικογενειακής θεραπείας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: http://civilacademy.ucoz.org.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος