Πυρά κατά κυβερνητικών στελεχών από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Πυρά κατά κυβερνητικών στελεχών και προσώπων που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στις πρόσφατες ευρωεκλογές Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εμπράκτως» του AtticaTV ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για καθαρή νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές, «που κανείς δεν περίμενε εντός ΣΥΡΙΖΑ» και τόνισε ότι διαφωνεί με τις επιχειρούμενες αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, ο κ. Κουρουμπλής δεν δίστασε να μιλήσει για λάθη που έγιναν και ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα του κυβερνητικού επιτελείου, χωρίς ωστόσο να τα κατονομάσει. Προειδοποίησε ωστόσο ότι μετά τις εθνικές εκλογές θα μιλήσει με ονοματεπώνυμα.

«Χρειάζεται να γίνει γενναία αυτοκριτική, να αναγνωριστούν και να εντοπιστούν τα λάθη, προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος μέχρι τις εθνικές εκλογές», υπογράμμισε ο και διαφώνησε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που επέρριψαν ευθύνες στους ψηφοφόρους για το αποτέλεσμα της κάλπης. «Ο λαός δεν έχασε το μυαλό του επειδή δεν μας ψήφισε», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «ο λαός κάθε φορά κάνει τις αξιολογήσεις του και οφείλει κανείς να λάβει σοβαρά υπόψιν τα μηνύματα, αν θέλει να είναι κοντά στην πραγματικότητα».

Ο κ. Κουρουμπλής προειδοποίησε ότι θα δημιουργηθεί θέμα εάν ο ΣΥΡΙΖΑ πέσει κάτω από τα ποσοστά που έλαβε στις ευρωεκλογές. Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και διαφώνησε ανοικτά με τις επιχειρούμενες αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης, επισημαίνοντας ότι «δεν πρέπει να ανοίξει το συγκεκριμένο θέμα».

ΠΗΓΗ

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος