Όταν ο Κωστούλας έλεγε «δεν θα ψήφιζα Μοσχολιό»

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο η δήλωση του Φώτη Κωστούλα το μεσημέρι της Πέμπτης (30/5), που εμμέσως πλην σαφώς προτρέπει τον κόσμο του Παναιτωλικού να ψηφίσει την Χριστίνα Σταρακά, γιατί «μας βοηθά να φτιάξουμε ακόμα καλύτερο το σπίτι μας».

«Κάποτε πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ και να στηρίξουμε κι εμείς» είπε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού εν όψει της δεύτερης Κυριακής και υπογράμμισε:«Θέλω να δείξω στους φιλάθλους πριν πάνε στην κάλπη ποιος στηρίζει την ομάδα που αγαπάνε».

«Σπρώξιμο» στην Χριστίνα Σταρακά ήρθε βέβαια και από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, με τη συνέντευξη Τύπου για τα έργα του Παναιτωλικού να… μετατρέπεται σε φιέστα υπέρ της υποψήφιας Δημάρχου, τρεις μόλις μέρες πριν τον επαναληπτικό γύρο των Δημοτικών Εκλογών της 2ας Ιουνίου.

Το έχει ξανακάνει

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κωστούλας παρεμβαίνει στα τεκταινόμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού το 2014, με αντίστοιχο τρόπο είχε «θυμίσει» στους φίλους του Παναιτωλικού ότι ο τότε Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός «όχι μόνο δεν στήριξε τον Παναιτωλικό, αλλά στάθηκε και απέναντι». Και τότε εν όψει επαναληπτικού γύρου, σε συνέντευξή του στο agrinioreport.com, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε πει ότι «εάν ψήφιζα στο Αγρίνιο δεν θα ψήφιζα τον απερχόμενο Δήμαρχο», εννοώντας φυσικά τον κ. Μοσχολιό.

Αυτό που δεν ανέλυσε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (για τα έργα του γηπέδου) ο κ. Κωστούλας είναι τι μεσολάβησε της… έμμεσης στήριξης στον Παπαναστασίου το 2014 και στις… ευχές για καθαίρεση του Δημάρχου το 2019.

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του κ. Κωστούλα το 2014 (οι δηλώσεις για τις εκλογές μετά το 1:20):

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος