Με μαζική συμμετοχή μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, στον Πολυχώρο «EMILEON».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Τσιχριτζής, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Δημήτρης Μιχάλης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμητρα Αβράμπου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Βασίλης Φωτάκης, μέλη του Συνδέσμου καθώς και πλήθος εμπόρων και εργαζομένων των επιχειρήσεων της πόλης.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γεώργιος Τσιαβίκος ευχαρίστησε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε ο Αγρινιώτης Άρης Κωνσταντινίδης, ένας εκ των συνιδρυτών της Ethelon, εταιρίας η οποία επιδιώκει να δημιουργήσει και να προωθήσει εθελοντικές ευκαιρίες για όλους και παράλληλα να αναπτύξει το κατάλληλο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ εθελοντών ΜΚΟ και του εταιρικού κόσμου. Οι ιδρυτές της Ethelon βραβεύτηκαν πρόσφατα από το περιοδικό Forbes, καθώς βρέθηκαν στις πρώτες 30 θέσεις της ετήσιας λίστας με τους ανθρώπους κάτω των 30 ετών (30 Under 30) που ξεχώρισαν με την δράση, το έργο και την καριέρα τους στην Ευρώπη.

Η εκδήλωση έκλεισε με το κόψιμο της βασιλόπιτας και χορό με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος