Μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση κοπής πίτας – Παράλληλη ενημερωτική ημερίδα

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (9/2) η εκδήλωση που πραγματοποίησε η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Α Ακαρνανίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ενημέρωση των αστυνομικών για την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και τα οφέλη που προκύπτουν απ’ την συμμετοχή των μελών σε αυτή, απ’ τον αρμόδιο δημοσίων σχέσεων του εθνικού τμήματος κ. Φώτογλου Σπύρο. Στη συνέχεια έγινε απολογισμός των δράσεων της τοπικής διοίκησης Ακαρνανίας για το 2017 απ’ τον αρμόδιο δημοσίων σχέσεων της τοπικής μας κ. Ταμπακέλη Δημοσθένη. Ακολούθησε ενημέρωση για το ταμείο επαγγελματικής ασφάλισης αστυνομικών –πυροσβεστών – λιμενικών, απ’ τον αντιπρόεδρο του ταμείου κ. Γούσια Θεόδωρο. Τέλος έγινε η κοπή πίτας με ευχές για «καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη δράσεις και εκδηλώσεις προς όφελος των αστυνομικών και της κοινωνίας».

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Παπαευθυμίου Δημήτρης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κ. Κωστάκης Αντώνης και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας Αιτωλοακαρνανίας κ. Τσούνης Δημήτρης και ο πανοσιολογιότατος πρωτοπρεσβύτερος της ενορίας του Αγίου Δημητρίου, πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης.

«Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν, είτε εν ενεργεία, είτε εν αποστρατεία, είτε υψηλόβαθμοι, είτε χαμηλόβαθμοι. Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι η ένωση που μας περικλείει όλους. Είναι η ένωση που μόνο σκοπό της έχει την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των αστυνομικών, αλλά και μεταξύ των αστυνομικών και της κοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Η ένωση που τα μέλη της έχουν σαν στάση ζωής την προσφορά και την αλληλεγγύη στον συνάδελφο και στον συνάνθρωπο. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακατάπαυστα για την εκπλήρωση των στόχων αυτών υπηρετώντας δια της φιλίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τοπική Διοίκηση.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος